MI A TITKA A HATÉKONY SZERVEZÉSNEK 2024-BEN? | Cégvezetői Akadémia

Csoportos, prémium képzés. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.08.28.

9:00-17:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

2024 van, és még mindig nem szervezed vállalkozásod rendesen? Lépj be a hatékony szervezés jövőjébe végre! Felfedezzük, hogy a modern környezetben miként lehet hatékonyan szervezni és irányítani. Kezdjük azzal, hogy megnézzük, milyen új trendek és technológiák dominálnak a szervezésben, mint például az automatizáció, digitális eszközök és agilis módszertanok. Ezután a gyakorlati alkalmazásra összpontosítunk: hogyan integrálhatók ezek az újítások a mindennapi munkába, és hogyan javíthatják ezek a hatékonyságot és produktivitást. Belekezdünk konkrétan a céged szervezésébe! Valós esettanulmányok segítenek abban, hogy a képzés végére te is készen állj a jövő kihívásaira. Alkalmazd a legújabb szervezési technikákat, és légy a hatékonyság éllovasa!

A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA MENETE | 2024.08.28.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés a képzés alapjaiba

Letisztázzuk, hogy pontosan mit is jelent maga a szervezés, és miért kell tökéletesen szervezned 2024-ben! Átvesszük, milyen rendszerek vannak, melyek tudnak segíteni számodra a szervezésben, mind cég szinten, mind pedig a mindennapokban. Megmutatjuk ezeket, és átvesszük minden részletét, hogy már aznap el tudd kezdeni kidolgozni magadnak!

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzést azzal, hogy megmutatjuk a szervezeti ábra alapjait. Ez egy cég szíve-lelke, és neked is szükséges lesz rá, ha szeretnél fejlődni, és nem belefulladni a vállalkozásodba. Átvesszük, hogyan tudod felépíteni saját szervezeti ábrádat, vagy, ha már van neked, akkor frissítheted azonnal! A szervezést fogjuk különböző nézőpontokból és esettanulmányokon keresztül bemutatni.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-15:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk gyakorlatokkal, azaz a szervezeti ábrád felépítésével, illetve a jobb szervezés felépítésével. Stratégiákat mutatunk, melyek a mindennapokban fognak segíteni akkor, ha szervezetlennek érzed néhány napodat. Hogyan tudod jól kiosztani a feladatokat? Hogyan adj magadról le vezetőként olyan feladatokat, melyek alapvetően nem a te dolgaid lennének? Ezekre mind választ adunk. Minden olyan kérdésre válaszolunk, amely esetleg nyitott a résztvevők számára a szervezéssel kapcsolatban.

15:00-15:15 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

15:15-17:00 | Lezárjuk a képzést mesterelme csoportokkal

Mesterelme csoportokba állunk, melynek célja, hogy egymás között meg tudjunk osztani ötleteket, megoldási javaslatokat és külső nézőpontokat egymás problémáira, nehézségeire a témával kapcsolatban.

KI FOGJA TARTANI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Mi a titka a hatékony szervezésnek 2024-ben?

2024.08.28.

FONTOS: Cégvezetői Akadémiáinkat kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.