2022. OKTÓBERI KÉPZÉSEK | PÉNZÜGY/ÁRAZÁS

Megtalálod az összes képzésünket, amit 2022. októberben fogunk tartani.

Hogyan árazd be a termékeid? | Reggeli Löket

Bemutatjuk az árazás törvényeit, melyek által minden szolgáltatásod/terméked helyesen tudod majd beárazni. Átveszünk konkrét példákat, ahol alkalmazták is ezeket az árazási szabályokat.

Kornél és András a konkrét tapasztalatát fogja megosztani arról, hogy a 6 hónap alatt 150%-os árnövekedést elért faipart hogyan kezelték, mit tettek a piac hatalmas bizonytalanságával, és hogyan tettek szert plusz profitra, ameddig versenytársaik egy része túl sem élte.

Online

2022.10.05.

15:00 – 16:00

Hogyan váltsd valóra álmaid? | Elvonulás

Az Elvonulás a csúcskategóriás képzésünk. A téma Te magad, a céged és az életed. 4 lépésben tesszük meg az utat addig, hogy megvalósítsd a terveidet, álmaidat. Első lépésben megfogalmazod, hogy milyen lenne számodra az ideális helyzet. Kidolgozzuk alaposan, és akár több oldalon keresztül leírjuk ezeket részletesen. Második lépésben csak le kell írni, hogy a jelenlegi helyzeted hogyan működik, és mi az, ami jelenleg van. Harmadik lépés, hogy kidolgozzuk alaposan azokat a terveket, melyekkel át tudod hidalni a jelenlegi helyzeted és az ideális helyzet közötti utat. Negyedik lépésben pedig a megvalósítás történik, azaz a feladatok leadása a munkatársaknak, illetve az ideális helyzet eléréséhez szükséges feladatok elvégzése. Bár leginkább azt szoktuk ajánlani, hogy a munkatársaknak adjuk ki a feladatokat, ne pedig a vezető végezze el. Amikor készen vagy egy ilyen terület teljes kidolgozásával, akkor kiválasztunk egy következőt, és jöhet az első lépés újra. Ezeket a területeket kizárólag Te fogod kiválasztani, mi azokat fogjuk ajánlani, melyek számodra a legtöbb sikert hozhatják.

Outlet Hotel | Polgár

2022.10.06-07.

9:00-18:00

Hogyan indíts el egy Google hirdetést? | Kőházi Konrád | Webinár

Bemutatjuk, hogyan működik a Google Ads rendszere, és mik az alapjai. Átvesszük, milyen hirdetési lehetőségek vannak, és számodra melyek lehetnek a leghatékonyabbak. Majd elindítunk egyet élesben.

Online

2022.10.11.

15:00 – 16:00

Hogyan indíts el egy Facebook hirdetést? | Kőházi Konrád | Webinár

Bemutatjuk, hogyan működik a Facebook Hirdetéskezelő rendszere, és mik ennek az alapjai. Átvesszük, milyen hirdetési lehetőségek vannak, és számodra melyek lehetnek a leghatékonyabbak. Majd elindítunk egyet élesben.

Online

2022.10.13.

15:00 – 16:00

Árazástechnika és a pénzügyek | Cégvezetői Akadémia

Pontosan átvesszük, melyek azok az árazástechnikai módszerek, amelyekkel a leghatékonyabb lehet az értékesítésed, illetve ezek közül kiválasztjuk, melyik lesz cégre szabva számodra a legjobb. Végigmegyünk az összes tényezőn, amelyet az árazásodban és az értékesítésedben be kell tartanod a megfelelő profit elérése érdekében. Letisztázzuk, mi is az a pénzügy, és hogyan tudod hatékonnyá és pontossá tenni a saját cégedben. Illetve letisztázunk minden olyan dolgot, amelyre szükséged lesz a tökéletes megértéshez.

Outlet Hotel | Polgár

2022.10.19.

9:00-17:00

Hogyan válj motiválttá? | Dienes Attila | Webinár

Bemutatjuk, hogyan tudod saját magadat motiválttá tenni, illetve mi lehet annak az oka, ha nem vagy elég motivált. Végigmegyünk a motiváció alapjain, és konkrét lépéseket teszünk, hogy a mindennapjaid során lelkesebb lehess.

Online

2022.10.20.

15:00 – 16:00

Hogyan kezelj egy dühös embert? | Varga Rebeka | Webinár

Bemutatjuk, hogyan tudsz felismerni egy dühös embert, milyen jellemzői és milyen kommunikációja van. Átvesszük, pontosan hogyan tudod kezelni, amennyiben egy ilyen emberrel találkoznál szembe, és ezt gyakoroljuk is.

Online

2022.10.27.

15:00 – 16:00