OKTÓBERI KÉPZÉSEK

Kalapleírások írása

Ahol már találkozhattál velünk:

Mi a titka a céged küldetésének megalkotásának? | Webinár

A céged küldetésének megalkotása az alapja a vállalati identitásnak. Ez a webinár felfedi, hogyan hozz létre egy inspiráló és meggyőző küldetést. Hogyan tudod azonosítani céged fő értékeit, és hogy megfogalmazd meg ezt úgy, hogy a munkatársaidat, ügyfeleidet is motiválja? Legyél hiteles!

Online

2024.10.03.

15:00-16:00

Cégfejlesztési eszközök bevezetése | Webinár

Ezen a webináron megtanulhatod, hogyan válassz ki és vezess be hatékony eszközöket, amelyek javítják a belső folyamatokat, támogatják a munkatársakat, és növelik a termelékenységet. Fedezd fel, hogyan alkalmazhatod a legújabb technológiákat úgy, hogy a cégfejlesztés a céged motorja legyen.

Online

2024.10.10.

15:00-16:00

Mire jó a Teljes Munkatársi Javaslat? | Webinár

A Teljes Munkatársi Javaslat egy érdekes eszköz, amelyre neked is szükséged van! Lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy közvetlenül osszanak meg javaslatokat a vezetőséggel. Megtanulhatod, hogyan legyél olyan munkahely, ahol a munkatársak szabadon kommunikálhatják javaslataikat.

Online

2024.10.17.

15:00-16:00

Hogy maximalizáld Google hirdetéseid eredményét? | Webinár

A Google hirdetések maximalizálása elengedhetetlen a hatékony online jelenléthez. A webináron felfedezheted, hogyan válassz megfelelő kulcsszavakat, hogy alakíts ki vonzó hirdetési szövegeket és tökéletes célközönséget, majd hogy hogyan elemezheted ki a hirdetési teljesítményt!

Online

2024.10.24.

15:00-16:00

Hogyan írj meg hatékonyan egy Kalapleírást? | Cégvezetői Akadémia

Tedd kristálytisztává a munkaköri feladatokat! Megmutatjuk, hogyan írj meg hatékonyan egy részletes Kalapleírást, ami segít a munkatársaidnak pontosan megérteni a feladatukat a cégedben. Először is, áttekintjük a Kalapleírás alapjait: hogyan határozd meg a pozíció céljait, feladatokat és felelősségeket. Ezután részletezzük a struktúrát és a világos, könnyen érthető nyelvezetet, ami kulcsfontosságú a hatékony kommunikációhoz. Gyakoroljuk ezek megírását, és meg is írunk egyet, melyet akár már másnap ki tudsz adni. Segítünk neked kifejleszteni ezt a kritikus készséget, hogy a képzés végére te is képes legyél tiszta, átlátható Kalapleírásokat írni. Válj mesterré a Kalapleírás írásban, és biztosítsd a munkatársak hatékony működését!

 

Flow Hotel | Inárcs

2024.10.30.

9:00-17:00