DECEMBERI KÉPZÉSEK

Meetingek tartása

Ahol már találkozhattál velünk:

Hogyan írj céges Elveket? | Webinár

A céges Elveid leírása alapvető a világos és következetes működéshez. Megmutatjuk, hogyan tükrözheti minden Elved a céged céljait, és hogyan lehetnek könnyen érthetőek, majd hogyan kommunikáld azokat a munkatársak felé. Készítsd el a tökéletes céges Elveket a vállalatod számára!

Online

2024.12.05.

15:00-16:00

Hogyan tarts gördülékeny meetinget vezetőként? | Cégvezetői Akadémia

Vezess hatékony és gördülékeny meetingeket, mint egy jó vezető! Tudod, hogy hogyan irányíthatsz sikeresen egy értekezletet vezetőként? Ezután tudni fogod! Először is, megtanuljuk a hatékony meetingek előkészítésének alapjait: a célkitűzések meghatározását, a napirend pontos megszervezését és a résztvevők megfelelő bevonását. Ezután áttérünk a meeting vezetésének művészetére: hogyan kezeld az időt hatékonyan, hogyan ösztönözd a konstruktív párbeszédet és hogyan kezeld a potenciális konfliktusokat. Gyakoroljuk, hogy másnap már olyan meetingeket tudj tartani, mint még soha. A képzés végére te is mestere leszel a gördülékeny és produktív meetingek vezetésének. Válj a meetingek zsonglőrjévé, és maximalizáld a hatékonyságot!

Flow Hotel | Inárcs

2024.12.18.

9:00-17:00

Hogyan készíts Facebook/Instagram posztokat? | Webinár

Egy hatékony Facebook/Instagram poszt elkészítése kulcsfontosságú a közösségi média sikerében. A webináron megtanulhatod, hogyan válassz vonzó képeket és figyelemfelkeltő címeket, hogyan írj rövid, lényegre törő és interaktív szövegeket. Fedezd fel, hogyan készítsd el a tökéletes bejegyzéseket!

Online

2024.12.12.

15:00-16:00