TELJESÍTMÉNYBÉREZÉS

DECEMBERI

KÉPZÉSEK

Foglald le a helyed bármelyik decemberi képzésre!

Ahol már találkozhattál velünk:

Hogy lehet teljesítménybért bevezetni? | Reggeli Löket

Nyitott vagy a teljesítménybér bevezetésére, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Ismerd meg a legfontosabb lépéseket és tényezőket, melyekre oda kell figyelned, hogy sikeresen alkalmazd a teljesítménybér rendszerét. Valós példákon keresztül megmutatjuk, hogy milyen hatással van a teljesítménybér a munkatársak motivációjára és a vállalat teljesítményére. Megtanítunk, hogyan láss bele a dolgozók motivációjába, és hogyan támogasd őket a céljaik elérésében.

Online

2023.12.06.

9:00 – 10:30

Hogyan kontrolláld a környezeted? | Beri Réka | Webinár

A környezeted kontrollja kulcsfontosságú a sikerhez. Ezzel a képzéssel megtanulhatod, hogyan alakítsd a környezeted olyanná, hogy az támogassa a céljaid. Légy te a saját céged ura – tartsd kontroll alatt a környezeted!

Online

2023.12.07.

15:00 – 16:00

Hogyan bérezz teljesítmény alapján? | Cégvezetői Akadémia

Fizess meg minden erőfeszítést! Ezen a képzésen belépünk a teljesítményalapú bérezés kihívásainak és lehetőségeinek labirintusába. Felfedjük, miért olyan nehéz meghatározni a teljesítmény alapú bért, de miért olyan fontos ez a cégvezetésben. Majd a gyakorlati részén bevetünk minden eszközt, technikát és praktikát, hogy te is hatékonyan tudj bérezni. És hogy a képzés végén már magabiztosan állíthasd be a béreket, tesztelheted is a tanultakat. Csatlakozz hozzánk, és bérezz, mint a legnagyobbak!

Outlet Hotel | Polgár

2023.12.13.

9:00 – 17:00

Mi az a Tónusskála? | Szekeres Vivien | Webinár

Érzelmi hullámokon utazol? Ismerd meg a Tónusskálát! Ez a képzés átvezet az érzelmi skála minden pontján, hogy megértsd, hogyan változik a hangulatod, és hogyan használhatod ezt a tudást a mindennapokban és a munkában. Tónusskála – az érzelmi navigáció eszköze!

Online

2023.12.14.

15:00 – 16:00