HOGYAN TARTS GÖRDÜLÉKENY MEETINGET VEZETŐKÉNT? | Cégvezetői Akadémia

Csoportos, prémium képzés. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.12.11.

9:00-17:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

Vezess hatékony és gördülékeny meetingeket, mint egy jó vezető! Tudod, hogy hogyan irányíthatsz sikeresen egy értekezletet vezetőként? Ezután tudni fogod! Először is, megtanuljuk a hatékony meetingek előkészítésének alapjait: a célkitűzések meghatározását, a napirend pontos megszervezését és a résztvevők megfelelő bevonását. Ezután áttérünk a meeting vezetésének művészetére: hogyan kezeld az időt hatékonyan, hogyan ösztönözd a konstruktív párbeszédet és hogyan kezeld a potenciális konfliktusokat. Gyakoroljuk, hogy másnap már olyan meetingeket tudj tartani, mint még soha. A képzés végére te is mestere leszel a gördülékeny és produktív meetingek vezetésének. Válj a meetingek zsonglőrjévé, és maximalizáld a hatékonyságot!

A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA MENETE | 2024.12.11.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés a képzés alapjaiba

Letisztázzuk, hogy pontosan mi a különbség egy meeting és egy sima megbeszélés között. Megnézzük azokat az alapfogalmakat, melyekre szükséged lesz, ha szeretnél tökéletes meetinget tartani vezetőként. Majd átvesszük, mire tudod ezt pontosan használni, hogyan fogja ez javítani a kommunikációt és a csapatszellemet. Konkrét példákat is mutatunk.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzést azzal, hogy átvesszük, hogyan kell elkezdeni egy meetinget. Majd hogyan kell folytatni, miről kell beszélni, hogyan kell kommunikálni, és hogyan kell lezárni egy ilyen meetinget. Ezt gyakorolni is fogjuk, hiszen konkrét lépéseket fogunk mutatni, amelyeket ki kell próbálnod magadnak is. Közben elmondjuk egymásnak a felismeréseket a csoporton belül.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-15:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk azzal, ami a legtöbb vezetőt megállítja abban, hogy meetingeket tartson. Hogyan kezeld azokat a beszólásokat, amelyek direkt ki akarják zökkenteni a meeting menetét? Miről lehet beszélni egy meetingen, és miről nem? Kik jöjjenek el egyáltalán egy meetingre? Ezekre mind választ adunk. Minden olyan kérdésre válaszolunk, amely esetleg nyitott a résztvevők számára a meetingek tartásával kapcsolatban.

15:00-15:15 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

15:15-17:00 | Lezárjuk a képzést mesterelme csoportokkal

Mesterelme csoportokba állunk, melynek célja, hogy egymás között meg tudjunk osztani ötleteket, megoldási javaslatokat és külső nézőpontokat egymás problémáira, nehézségeire a témával kapcsolatban.

KI FOGJA TARTANI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Hogyan tarts ördülékeny meetinget vezetőként?

2024.12.11.

FONTOS: Cégvezetői Akadémiáinkat kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.