SZEPTEMBERI KÉPZÉSEK

Irányelvek írása

Ahol már találkozhattál velünk:

Miért van szükséged napi jelentésre? | Webinár

A napi jelentés fontos eszköz a vállalkozásod irányításában. Ez a webinár bemutatja, miért szükségesek ezek a jelentések a vezetőség számára: lehetővé teszik a teljesítmény folyamatos figyelését, elősegítik a gyors döntéshozatalt és segítenek a problémák azonnali kezelésében.

Online

2024.09.05.

15:00-16:00

Irányelv és Kalapleírási Connect

A téma az Irányelvek és Kalapleírások írásával kapcsolatos nehézségek kezelése. Megosztjuk a tapasztalatokat azzal kapcsolatban, hogy ki, hogyan, milyen időközönként ad ki Kalapleírásokat vagy Irányelveket, és hogy ezek hogyan működnek. Elmondjuk egymásnak, kinek milyen kulcsfontosságú eszközei vannak az elfogadtatással vagy kiadással, megírással kapcsolatban.

Flow Hotel | Inárcs

2024.09.11.

9:00-16:00

Hogyan ismerj fel egy burkolt rosszindulatú személyt? | Webinár

Felismerni egy burkolt rosszindulatú személyt nem egyszerű! De most megtanulhatod, hogyan ismerd fel azokat a finom jeleket és viselkedési mintákat, amelyek rosszindulatú szándékra utalhatnak. Megismered a manipulatív kommunikáció jeleit, hogy megvédhesd a csapatodat a mérgező emberek hatásaitól!

Online

2024.09.12.

15:00-16:00

Hogyan írj Kalapleírásokat? | Webinár

A Kalapleírások kulcsfontosságúak a munkakörök meghatározásához. Megmutatjuk, hogyan írj részletes, átfogó leírásokat, amelyek tisztán definiálják a feladatokat és elvárásokat. Megismered, hogyan határozz meg felelősségi köröket, és hogyan kommunikálj hatékonyan a szerepkörök és elvárások kapcsán.

Online

2024.09.19.

15:00-16:00

Hogyan írj meg sikeresen egy Irányelvet? | Cégvezetői Akadémia

Tanuld meg az Irányelv írás művészetét! Ezen a Cégvezetői Akadémián bemutatjuk, hogyan írhatsz meg hatékonyan és sikeresen Irányelveket, amelyek tényleges változásokat hoznak a szervezetedben. Először is, megtanuljuk az Irányelvek írásának alapvető elemeit: hogyan határozd meg a céljaikat, és hogyan fogalmazz meg világos, követhető utasításokat. Ezután a hatékony kommunikációra és a meggyőző érvelésre összpontosítunk, amelyek elengedhetetlenek az Irányelvek elfogadásához és végrehajtásához. Gyakoroljuk, hogyan írd meg ezeket, hogy már másnap ki tudj adni egyet a cégen belül! Válj Irányelv írás mesterré, és formáld át a szervezetedet!

 

Flow Hotel | Inárcs

2024.09.25.

9:00-17:00