MI A KULCSA A MEGFELELŐ MUNKATÁRSAK FELVÉTELÉNEK? | Cégvezetői Akadémia

Csoportos, prémium képzés. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.07.31.

9:00-17:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

Fedezd fel a tökéletes munkatársak felvételének kulcsát! Bemutatjuk, hogyan azonosíthatsz és választhatsz ki ideális jelölteket a csapatod számára. Először is megtanuljuk, hogyan határozd meg a nyitott pozíciók pontos követelményeit, és hogyan ismerd fel a megfelelő jelölteket. Ezután áttérünk a kiválasztási folyamat finomítására: a hatékony interjútechnikák, a jelöltek kompetenciáinak értékelése és a döntéshozatali stratégiák megismerése. Gyakorlatokkal biztosítjuk, hogy a képzés végére te is magabiztosan tudj munkatársakat felvenni. Alakítsd ki a tökéletes csapatot, és érd el a vállalati célokat!

A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA MENETE | 2024.07.31.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés a képzés alapjaiba

Letisztázzuk, hogy pontosan hogyan kellene kinéznie egy munkatárs felvételnek, kiválasztásnak és posztra helyezésnek. Átvesszük, mik azok a sarkalatos pontok, amelyekre kötelező odafigyelni, ha nem szeretnél olyan embereket felvenni, akik bomlasztani fogják a csapatodat. Megmutatjuk, hogy hogyan tudod kiválasztani azokat az embereket, akik valóban hasznot fognak termelni számodra.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzést azzal, hogy egy interjú alatt pontosan mire kell odafigyelned, mit kell tenned. Megnézzük, milyen stratégiák alapján tudsz megfelelő munkaerőt felvenni, és miután felvetted, mi az első lépésed az új munkatársaddal, ha nem szeretnéd elveszíteni már a próbaidő végére! Ezt gyakoroljuk is!

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-15:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk gyakorlatokkal, gyakoroljuk az interjúztatást. Stratégiákat mutatunk, melyekkel sokkal könnyebb dolgod lesz a jövőben az új munkatársakkal. Hogyan vedd észre egyből, hogy ki szeretne dolgozni, és ki nem? Milyen rendszer létezik arra, hogy a lehető leggyorsabban megértse az új munkatársad, hogy mi a feladata és hogyan? Ezekre mind választ adunk. Minden olyan kérdésre válaszolunk, amely esetleg nyitott a résztvevők számára az új munkatársak kiválasztásával és megtartásával kapcsolatban.

15:00-15:15 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

15:15-17:00 | Lezárjuk a képzést mesterelme csoportokkal

Mesterelme csoportokba állunk, melynek célja, hogy egymás között meg tudjunk osztani ötleteket, megoldási javaslatokat és külső nézőpontokat egymás problémáira, nehézségeire a témával kapcsolatban.

KI FOGJA TARTANI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Mi a kulcsa a megfelelő munkatársak felvételének?

2024.07.31.

FONTOS: Cégvezetői Akadémiáinkat kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.