ÉVTERVEZŐ: HOGYAN TERVEZZ MEG EGY SIKERES ÉVET? | Cégvezetői Akadémia

Csoportos, prémium képzés. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.11.27.

9:00-17:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

Tervezd meg a következő éved sikerét! Az Akadémiánkon felfedezzük, hogyan alakíthatsz ki hatékony tervet a vállalkozásod számára. Első lépésként a célok kitűzésének, és azok eléréséhez szükséges lépések megtervezésének fontosságára összpontosítunk. Ezután a tervezési folyamat mélyére ásunk: hogyan használd ki a rendelkezésre álló erőforrásokat, és hogyan prioritizáld a feladatokat a legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. Valós esettanulmányok és gyakorlati feladatok segítségével biztosítjuk, hogy a képzés végére te is elkészíthess egy sikeres évre szóló tervet. Legyél te a tervezés mestere, és irányítsd vállalkozásodat a siker felé!

A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA MENETE | 2024.11.27.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés a képzés alapjaiba

Letisztázzuk, hogy pontosan hogyan is kell kinézzen a saját vállalkozásod teljes jövőképe, és ezt hogyan kell alkalmaznod, amennyiben szeretnéd minden tervedet elérni a jövőben. Megnézzük azokat az alapfogalmakat, melyekre szükséged lesz a nap során. Egy dokumentumot fogunk átadni, melyben kidolgozhatod a jövőképed. Megmutatjuk, hogy hogyan néz ki egy ilyen jövőkép és hogy ez miért akkora segítség a célkitűzések területén.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzést azzal, hogy mindenki elkezdi leírni a saját jövőképét. Ezt egész nap fogjuk folytatni, hiszen így tudjuk megtervezni a következő évedet teljesen. Közben bemutatjuk egymásnak, ki, milyen célokat tűzött ki, melyből ihletet tudunk meríteni.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-15:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a jövőkép megírását, közben pedig válaszolunk mindenféle kérdésre. Miért kell megtervezned előre tűpontosan az egész éved? Hogyan érd el ezeket a célokat minél hamarabb? Hogyan „add el” a munkatársaidnak, hogy ezeket mind el kell érnetek? Ezekre mind választ adunk. Minden olyan kérdésre válaszolunk, amely esetleg nyitott a résztvevők számára az jövőképpel kapcsolatban.

15:00-15:15 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

15:15-17:00 | Lezárjuk a képzést mesterelme csoportokkal

Mesterelme csoportokba állunk, melynek célja, hogy egymás között meg tudjunk osztani ötleteket, megoldási javaslatokat és külső nézőpontokat egymás problémáira, nehézségeire a témával kapcsolatban.

KI FOGJA TARTANI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Évtervező: hogyan tervezz meg egy sikeres évet?

2024.11.27.

FONTOS: Cégvezetői Akadémiáinkat kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.