NOVEMBERI KÉPZÉSEK

Jövő év megtervezése

Ahol már találkozhattál velünk:

Hogyan oszd ki hatékonyan a feladatokat? | Webinár

A feladatok hatékony kiosztása növeli a csapathatékonyságot. Megmutatjuk, hogyan azonosítsd munkatársaid erősségeit, hogyan priorizáld a feladatokat és hogyan kommunikálj világosan az elvárásokról. Fedezd fel a delegálás művészetét, így növelve a produktivitást és elégedettséget!

Online

2024.11.07.

15:00-16:00

Miért ne legyél elnéző másokkal? | Webinár

Az elnéző hozzáállás néha többet árt, mint használ. Miért fontos fenntartani a szigorú, de igazságos szabályokat és elvárásokat a munkahelyen? Megtanulhatod, hogyan határozd meg és kommunikáld a határokat, és hogyan kezeld az embereket következetesen a hosszú távú siker és egyensúly érdekében.

Online

2024.11.14.

15:00-16:00

Mi a receptje a hatékony kommunikációnak? | Webinár

A hatékony kommunikáció receptje sokak számára örök rejtély fog maradni, pedig sokkal egyszerűbb, mint azt bárki gondolná! Ezen a webináron megtanulhatod, pontosan milyen elemekből is áll egy kommunikáció, és hogy ezeket hogyan tudod a cégeden belül rögtön alkalmazni.

Online

2024.11.21.

15:00-16:00

Évtervező: hogyan tervezz meg egy sikeres évet? | Cégvezetői Akadémia

Tervezd meg a következő éved sikerét! Az Akadémiánkon felfedezzük, hogyan alakíthatsz ki hatékony tervet a vállalkozásod számára. Első lépésként a célok kitűzésének, és azok eléréséhez szükséges lépések megtervezésének fontosságára összpontosítunk. Ezután a tervezési folyamat mélyére ásunk: hogyan használd ki a rendelkezésre álló erőforrásokat, és hogyan prioritizáld a feladatokat a legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. Valós esettanulmányok és gyakorlati feladatok segítségével biztosítjuk, hogy a képzés végére te is elkészíthess egy sikeres évre szóló tervet. Legyél te a tervezés mestere, és irányítsd vállalkozásodat a siker felé!

 

Flow Hotel | Inárcs

2024.11.27.

9:00-17:00