CSAPATÖSSZETARTÁS

NOVEMBERI

KÉPZÉSEK

Foglald le a helyed bármelyik novemberi képzésre!

Ahol már találkozhattál velünk:

Hogyan kommunikálj egy értékesítés során? | Beri Réka | Webinár

Az értékesítési kommunikáció egy művészet. Ezzel a képzéssel megtanulhatod, hogyan kommunikálj hatékonyan az értékesítés során, hogy minden ügyfélnek személyre szabott élményt nyújthass. Hagyd, hogy a szavaid nyerjenek – az értékesítési sikered kulcsa!

Online

2023.11.02.

15:00 – 16:00

Miképp lehet összetartó csapatod? | Reggeli Löket

Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel az összetartó csapatok építésének titkait! Bemutatjuk, milyen lépések szükségesek egy olyan csapat kialakításához, ahol mindenki együtt dolgozik a közös célokért. Példákon keresztül megmutatjuk, hogyan lehet az egyéni képességeket csapatmunkává formálni, és milyen stratégiák segítenek az összetartás erősítésében. Megtanítunk, hogyan láss bele a csapattagok gondolkodásába, és hogyan segíts nekik abban, hogy hatékonyan tudjanak együtt dolgozni.

Online

2023.11.08.

9:00 – 10:30

Csapatösszetartási Connect

A téma a csapatod összetartásával kapcsolatos nehézségek kezelése. Megosztjuk a tapasztalatokat azzal kapcsolatban, hogy ki, hogyan tartja össze és motiválja a munkatársait, milyen módszereket használ erre. Elmondjuk egymásnak, kinek milyen kulcsfontosságú eszközei vannak az összetartó csapat fenntartásához és megteremtéséhez.

Foglalás alatt…

2023.11.15.

9:00 – 13:00

Miért kellenek Irányelvek az ügyfeleid felé? | Szekeres Vivien | Webinár

Az ügyfélirányelvek nem csupán formai követelmények. Ez a képzés bemutatja, miért fontosak, és hogyan segítik az üzleti kapcsolatok tisztaságát, valamint az ügyfelekkel való kommunikációt. Legyél te a játékszabályok meghatározója – az ügyfelek felé!

Online

2023.11.16.

15:00 – 16:00

Miért nem tud csak két ember összeveszni? | Varga Rebeka | Webinár

Konfliktuskezelés rejtelmei érdekelnek? Ez a képzés bepillantást nyújt abba, hogy miért nem tud csak két ember összeveszni, és hogyan kezeld a csoportdinamikában felmerülő konfliktusokat. Szerezz belső békét – a harmonikus csapatmunka érdekében!

Online

2023.11.23.

15:00 – 16:00

Hogyan tartson össze a csapatod? | Cégvezetői Akadémia

Szükséged van egy erős csapatra? Egy erős csapat az erős vezetők jele. Ezen a képzésen bemutatjuk, hogyan építhetsz és tarthatsz össze egy csapatot. Kiderül, miért olyan nehéz összetartó csapatot építeni, és miért ez a kulcsa a cégvezetői sikernek. Majd a gyakorlati részére lépünk: bevetünk minden eszközt, technikát és praktikát, amivel te is összehozhatsz egy szuper csapatot. És a végén? Tesztelheted a tanultakat, hiszen akár már aznap elkezdhetsz dolgozni, hogy már a képzés végén is összetartó csapatot tudsz kezdeni építeni.

Outlet Hotel | Polgár

2023.11.29.

9:00 – 17:00

Hogyan kezelj egy veszélyhelyzetet a cégedben? | Dienes Attila | Webinár

Veszélyhelyzet a cégedben? Ne pánikolj, a képzésünk segít! Megtanulhatod, hogyan cselekedj gyorsan és hatékonyan, hogy minimalizáld a károkat, és helyreállítsd a rendet. Készülj fel, hogy a válságkezelés hőse lehess – mert a cég biztonsága a tét!

Online

2023.11.30.

15:00 – 16:00