AUGUSZTUSI KÉPZÉSEK

Szervezési tábla elkészítése

Ahol már találkozhattál velünk:

Hogyan készítsd el saját Szervezési Tábládat? | Webinár

Egy jól strukturált Szervezési Tábla kulcsfontosságú a céged hatékony működéséhez. Végigvezetünk a 7 osztályos rendszer létrehozásán, amellyel elrendezheted a munkatársaid pontos felelősségi köreit. Hogyan helyezd el a munkatársaid a megfelelő pozíciókban? Megmutatjuk!

Online

2024.08.08.

15:00-16:00

Miként kezeld, ha munkatársaid nincsenek jóban? | Webinár

Amikor munkatársaid között feszültség van, fontos a hatékony kezelés. Tudod, hogyan ismerheted fel a konfliktusok okait, hogyan közvetíts a felek között és hogyan alkalmazz konstruktív megoldásokat? Ez után a webinár után helyre fog állni a munkahelyi harmónia, és pozitívabbak lesznek a munkakapcsolatok!

Online

2024.08.15.

15:00-16:00

Mi a titka a hatékony szervezésnek 2024-ben? | Cégvezetői Akadémia

2024 van, és még mindig nem szervezed vállalkozásod rendesen? Lépj be a hatékony szervezés jövőjébe végre! Felfedezzük, hogy a modern környezetben miként lehet hatékonyan szervezni és irányítani. Kezdjük azzal, hogy megnézzük, milyen új trendek és technológiák dominálnak a szervezésben, mint például az automatizáció, digitális eszközök és agilis módszertanok. Ezután a gyakorlati alkalmazásra összpontosítunk: hogyan integrálhatók ezek az újítások a mindennapi munkába, és hogyan javíthatják ezek a hatékonyságot és produktivitást. Belekezdünk konkrétan a céged szervezésébe! Valós esettanulmányok segítenek abban, hogy a képzés végére te is készen állj a jövő kihívásaira. Alkalmazd a legújabb szervezési technikákat, és légy a hatékonyság éllovasa!

 

Flow Hotel | Inárcs

2024.08.28.

9:00-17:00