JÚLIUSI KÉPZÉSEK

Munkatársak megtalálása és felvétele

Ahol már találkozhattál velünk:

Miként készíts karriertervezést munkatársaidnak? | Webinár

Karriertervezés? Végigvezetünk a folyamaton, hogyan készíts el és valósíts meg egy karriertervezést. Megtanulod, hogyan azonosítsd a munkatársak erősségeit, és hogyan támogasd őket céljaik elérésében. Így nemcsak a személyes fejlődést ösztönzöd, hanem a vállalat hosszú távú sikerét is elősegíted.

Online

2024.07.04.

15:00-16:00

Munkatárs megtalálási Connect

A téma a munkatársak megtalálásával és felvételével kapcsolatos nehézségek kezelése. Megosztjuk a tapasztalatokat azzal kapcsolatban, ki, hogyan veszi fel vagy találja meg az ideális munkavállalókat cége számára, ki mivel próbálkozott már a megtalálás területén, mi működött, és mi nem. Elmondjuk egymásnak, kinek milyen kulcsfontosságú rendszerei vannak ezen a területen, hogy hatékonyan tudjon működni.

Flow Hotel | Inárcs

2024.07.10.

9:00-16:00

Miért is vagy egyedül cégvezetőként? | Webinár

Cégvezetőként gyakran érezheted magad egyedül a döntések tengerében. Miért alakul ki ez az érzés, és hogyan kezelheted? Megmutatjuk, hogyan fejleszd vezetői készségeidet a magabiztosabb döntéshozatal érdekében. Tudd meg, hogyan tudsz egyedül lenni, de mégsem magányosan!

Online

2024.07.11.

15:00-16:00

Mi a különbség a Marketing és a PR között? | Webinár

A marketing és a PR közötti különbség megértése alapvető, ha szeretnél terjeszkedni. A marketing közvetlenül a termék vagy szolgáltatás promóciójára fókuszál, amíg a PR a vállalkozásod és a nyilvánosság közötti kapcsolatot építi. Bemutatjuk a két terület közötti különbséget és szinergiát!

 

Online

2024.07.18.

15:00-16:00

Milyen egy jó vezető? | Webinár

Egy jó vezető meghatározása sokrétű. Ez a webinár bemutatja a jó vezetés alapelemeit: kommunikációs készség, empátia, döntéshozatali képesség vagy a csapat inspirálása? Most megtanulhatod, hogyan alkalmazd ezeket a tulajdonságokat a mindennapi cégvezetésben. Legyél az a vezető, aki valódi változást hoz!

Online

2024.07.25.

15:00-16:00

Mi a kulcsa a megfelelő munkatársak felvételének? | Cégvezetői Akadémia

Fedezd fel a tökéletes munkatársak felvételének kulcsát! Bemutatjuk, hogyan azonosíthatsz és választhatsz ki ideális jelölteket a csapatod számára. Először is megtanuljuk, hogyan határozd meg a nyitott pozíciók pontos követelményeit, és hogyan ismerd fel a megfelelő jelölteket. Ezután áttérünk a kiválasztási folyamat finomítására: a hatékony interjútechnikák, a jelöltek kompetenciáinak értékelése és a döntéshozatali stratégiák megismerése. Gyakorlatokkal biztosítjuk, hogy a képzés végére te is magabiztosan tudj munkatársakat felvenni. Alakítsd ki a tökéletes csapatot, és érd el a vállalati célokat!

Flow Hotel | Inárcs

2024.07.31.

9:00-17:00