HOGYAN VÁLHAT PIACVEZETŐ A TE CÉGEDBŐL? | Cégvezetői Akadémia

Csoportos, prémium képzés. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.02.28.

9:00-17:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

Vezesd a piacot, ne csak kövesd! Ezen a Cégvezetői Akadémián feltárjuk, hogyan válhat a te céged a piac éllovasává marketing és PR technikákkal. Először is megnézzük a piacvezetővé válás alapvető lépéseit: a márkaképzéstől kezdve a célpiac meghatározásán át a hatékony kommunikációs stratégiákig. Ezután belevetjük magunkat a marketing és PR csínjába-bínjába, és bemutatjuk, hogy ezekkel a technikákkal hogyan tudsz versenyelőnyre szert tenni. A gyakorlati részen valós esettanulmányokkal és interaktív workshopokkal tesztelheted a tanultakat. Legyél te a piacvezető, aki mindenki előtt jár!

A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA MENETE | 2024.02.28.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés a képzés alapjaiba

Letisztázzuk, mi a különbség a marketing és a PR között, és hogy melyikre mikor van szükséged. Átvesszük azokat az alapfogalmakat, melyekre szükség lesz a nap hátralévő részében, majd átvesszük, miért kell a te vállalkozásodnak piacvezetőnek lennie a területén, milyen előnyökkel jár ez pontosan.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzést, és meghallgatjuk a Follow Marketing Kft. munkatársainak előadását, melynek címe: Marketing – a maraton, ami piacvezetővé tesz!

El fogják mondani a marketing minden részletét, amelyekre a mindennapokban vezetőként neked szükséged lehet. Megosztják, hogyan tudsz márkát építeni, melyek a leghatékonyabb marketingkommunikációs formák 2024-ben. Ezekre gyakorlatokat is fogunk végezni.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-15:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk azzal, hogy megnézzük a PR jelentőségét. Hogyan tudsz versenyelőnyt szerezni a PR-ral, milyen PR eszközök léteznek? Ezekre mind választ adunk. Ki fogunk térni a célközönség meghatározásának és a felmérések fontosságára is. Ezekre is esettanulmányokat mutatunk, és gyakorlatokat végzünk. Minden olyan kérdésre válaszolunk, amely esetleg nyitott a résztvevők számára!

15:00-15:15 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

15:15-17:00 | Lezárjuk a képzést mesterelme csoportokkal

Mesterelme csoportokba állunk, melynek célja, hogy egymás között meg tudjunk osztani ötleteket, megoldási javaslatokat és külső nézőpontokat egymás problémáira, nehézségeire a témával kapcsolatban.

KI FOGJA TARTANI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

VENDÉGELŐADÓINK

RÁTVAI BERNADETT

SENIOR SZÖVEGÍRÓ, A FOLLOW MARKETING SZÖVEGÍRÓ CSAPATÁNAK VEZETŐJE

TORMA KATA

VIP ACCOUNT MANAGER, A FOLLOW MARKETING ACCOUNT MANAGER CSAPATÁNAK VEZETŐJE

KOVÁCS BOLDIZSÁR

SENIOR PPC MANAGER, A FOLLOW MARKETING PPC CSAPATÁNAK VEZETŐJE

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Hogyan válhat piacvezető a te cégedből?

2024.02.28.

FONTOS: Cégvezetői Akadémiáinkat kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.