MI A SIKERES ÉRTÉKESÍTÉS TITKA? | Cégvezetői Akadémia

Csoportos, prémium képzés. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.06.26.

9:00-17:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

Fedezd fel az értékesítés titkait, és indulj el az értékesítési siker útján! Ezen a Cégvezetői Akadémián beleássuk magunkat az értékesítés lényegébe, hogy megértsd, mi teszi sikeressé az eladást. Első lépésként megnézzük az értékesítési folyamat alapjait, beleértve az ügyfél igényeinek felismerését és a hatékony kommunikációt. Ezután a technikák és stratégiák mélyére ásunk: hogyan készítsd fel magad, hogyan építsd fel a bizalmat és hogyan zárd le sikeresen az üzletet. Ki fogunk arra is térni, hogy miért kell neked vezetőként folyamatosan értékesítened még akkor is, ha sosem kommunikálsz egyetlen ügyféllel sem. Interaktív esettanulmányok és gyakorlati feladatok segítségével biztosítjuk, hogy a képzés végére te is mesterfokon értsd az értékesítés művészetét. Legyél értékesítési guru, hogy el tudj adni bármit, bárkinek!

A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA MENETE | 2024.06.26.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés a képzés alapjaiba

Letisztázzuk, hogy miért értékesítés MINDEN. Átvesszük, miért van szükséged neked vezetőként az értékesítés minden fortélyára, és hogyan tudod ezt a mindennapokban használni a munkatársaid felé. Megmutatjuk azt a rendszert, amellyel minden embert meg tudsz győzni.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzést, és bemutatjuk, hogyan tudod felépíteni a bizalmat az értékesítés során, és hogyan is néz ki egy értékesítési folyamat. Megnézzük, miért olyan fontos a kommunikáció egy értékesítés során, és gyakoroljuk is az értékesítést egymás között. Meg kell tanulnod érdeklődőnek lenni, amelyet gyakorolni kell!

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-15:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk gyakorlatokkal, gyakoroljuk az értékesítést. Stratégiákat mutatunk, melyek közül valamelyiket biztosan te is könnyen alkalmazni tudod. Hogyan tudod eladni, hogy más emberek is azt gondolják, mint te? Miként tudsz úgy meggyőzni valakit, hogy teljesen egyetértsen vele? Ezekre mind választ adunk. Minden olyan kérdésre válaszolunk, amely esetleg nyitott a résztvevők számára az értékesítéssel, meggyőzéssel kapcsolatban.

15:00-15:15 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

15:15-17:00 | Lezárjuk a képzést mesterelme csoportokkal

Mesterelme csoportokba állunk, melynek célja, hogy egymás között meg tudjunk osztani ötleteket, megoldási javaslatokat és külső nézőpontokat egymás problémáira, nehézségeire a témával kapcsolatban.

KI FOGJA TARTANI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Mi a sikeres értékesítés titka?

2024.06.26.

FONTOS: Cégvezetői Akadémiáinkat kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.