HOGYAN HELYEZD SZILÁRD ALAPOKRA PÉNZÜGYEID ÉS ÁRAZÁSOD? | Cégvezetői Akadémia

Csoportos, prémium képzés. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.05.29.

9:00-17:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

Építsd meg a pénzügyeid és árazásod erős alapjait! Akadémiánkon a pénzügyi stabilitás és az árazási stratégiák titkaiba vezetünk be. Kezdetben a pénzügyi alapokra fókuszálunk: a hatékony költségvetés kialakítása, a cash flow kezelése és a pénzügyi kockázatok minimalizálása. Aztán áttérünk az árazásra: megmutatjuk, hogyan állapítsd meg a terméked vagy szolgáltatásod valós piaci értékét, és hogyan alkalmazd az árazási taktikákat a maximális profit érdekében. Gyakorlati példákon és csoportos feladatokon keresztül megerősítjük a pénzügyi ismereteidet, hogy a képzés végére magabiztosan kezeld a pénzügyeidet, és hatékonyan alakíthasd az árazásodat. Szilárdítsd meg a pénzügyeid, és növeld a vállalkozásod értékét!

A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA MENETE | 2024.05.29.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés a képzés alapjaiba

Letisztázzuk a pénzügy és a könyvelés közötti nagyon fontos különbséget, és azt, hogy miért fontos egy precíz pénzügyi rendszer a te vállalkozásodnak is. Átvesszük, hogy milyen rendszerek léteznek a pénzügyek területén, melyeket el is kezdjük bevezetni vállalkozásodba, elkezdjük kidolgozni őket.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzést, és bemutatjuk, miért következik a pénzügyek után közvetlenül az árazás. Átvesszük, mi az a 3 tényező, ami a profitnöveléshez szükséges számodra, és megnézzük, hogy ezek a te cégedben konkrétan hogyan néznek ki. Egyénileg elkezdjük kidolgozni, hogyan tudod megnövelni a profitodat még idén, konkrét technikákat mutatunk.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-15:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk azzal a gyakorlattal, amit elkezdtünk az árazással kapcsolatban. Valódi történeteket mutatunk az árazásról, melyekből tanulni tudsz, miközben az árazásodat fogod kidolgozni. Hogyan érd el, hogy ne számítson az árad az ügyfeleidnek? Miért van szükséged tökéletes pénzügyi rendszerre? Ezekre mind választ adunk. Minden olyan kérdésre válaszolunk, amely esetleg nyitott a résztvevők számára az árazással vagy a pénzügyekkel kapcsolatban.

15:00-15:15 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

15:15-17:00 | Lezárjuk a képzést mesterelme csoportokkal

Mesterelme csoportokba állunk, melynek célja, hogy egymás között meg tudjunk osztani ötleteket, megoldási javaslatokat és külső nézőpontokat egymás problémáira, nehézségeire a témával kapcsolatban.

KI FOGJA TARTANI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Hogyan helyezd szilárd alapokra pénzügyeid és árazásod?

2024.05.29.

FONTOS: Cégvezetői Akadémiáinkat kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.