MUNKATÁRS MOTIVÁLÁSI CONNECT

Kapcsolat- és közösségépítés, ahol megoszthatsz tapasztalatokat vezetőkkel. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.03.06.

9:00-16:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CONNECT?

Tapasztalatmegosztás.

Megoszthatsz tapasztalatokat, és megismerkedhetsz olyan vezetőkkel, vállalkozókkal, akik rendelkeznek Alap, Standard vagy Prémium csomagjaink valamelyikével. A Connect arra épül, hogy szoros üzleti és baráti kapcsolatokat építs ki hozzád hasonló cégvezetőkkel. A cél, hogy mindkét fél számára kölcsönösen hasznos kapcsolat alakuljon ki.

Hasonló cégek, hasonló problémák.

Megoszthattok egymással olyan problémákat, melyekre megoldást kerestek, vagy éppen nem régen találtatok megoldást, és működik a ti cégetekben. Több szem mindig többet lát, több vezető szeme pedig mindig mindent lát.

Az élet értelme: az élmény.

Közösen olyan élményeket gyűjtünk és olyan üzleteket kötünk, amit sehol máshol nem tudsz megszerezni. Az emberek tömegének ereje mindig a közösségben rejlett és az együttműködésben. Egy olyan minősített vezetői közösséghez csatlakozhatsz, ahol egymást segítve, mindenki fejlődni tud a maga területén.

Mi lesz a téma?

A munkatársak motiválásával kapcsolatos nehézségek kezelése. Megosztjuk a tapasztalatokat azzal kapcsolatban, hogy ki, hogyan próbálkozott már a munkatársainak motiválásával, és ez kinél hogyan működött. Elmondjuk egymásnak, kinek milyen kulcsfontosságú eszközei vannak a motiváció fenntartásához.

A CONNECT MENETE | 2024.03.06.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra lefoglalt helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a Connect.

9:00-9:15 | Elkezdjük a Connectet

Minden vezető bemutatkozik 2-3 percben. Megosztjuk egymás között a nevünket, cégnevünket, ügyfélkörünket, stb. Megismerkedünk.

9:15-10:00 | Connect Talk Show: meghívás alatt…

Téma: kitalálás alatt…

10:00-10:15 | Szünet

Szünetet tartunk. Kapcsolatokat építhetsz vagy üzletelhetsz a többi előfizetőnkkel.

10:15-11:30 | Folytatjuk a Connectet Mastermind csoportokban

A kiválasztott fő téma a Connecten a munkatársak motiválása. Ezzel kapcsolatban vetünk fel közösen olyan problémákat, melyekre már néhányan találtak működő megoldást. Bemutatjuk egymásnak, ki, milyen eszközöket használ a munkatársak motiválására, hogyan tartja fenn a csapatszellemet, ezek hogyan működnek. Ez egy kötetlen beszélgetés, egy úgynevezett Mastermind csoport, melynek célja, hogy a lehető legtöbb közös felismerést és sikert érjük el.

11:30-11:45 | Szünet

Szünetet tartunk. Kapcsolatokat építhetsz vagy üzletelhetsz a többi előfizetőnkkel.

11:45-13:00 | Problémamegoldások és tapasztalatok cseréje

A Connect csoportoddal kaptok még időt, ahol közös, mostanában feljött nehézségekről, problémákról és azok megoldásairól tudtok ötletelni – a Connect témájától függetlenül. Hasonló cégvezetők, hasonló problémákról tudnak beszélgetni.

13:00-13:30 | Ebéd

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket, amit elfogyasztunk.

13:30-16:00 | Közös program a Connect résztvevőkkel

A Mentorok szerveznek egy programot, ahol csak a DMA előfizetői vehetnek részt. Ez lehet: céglátogatás, golfozás és egyéb programok. Ennek részleteit Mentorod fogja ismertetni veled.

KI FOGJA VEZETNI A CONNECTET?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

A TALKSHOW MEGHÍVOTTJA

MEGHÍVÁS ALATT

MEGHÍVÁS ALATT

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CONNECTRE MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Munkatárs motiválási Connect

2024.03.06.

FONTOS: Connectünket kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.