ÉVTERVEZÉSI CONNECT

Kapcsolat- és közösségépítés, ahol megoszthatsz tapasztalatokat vezetőkkel. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.11.13.

9:00-16:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CONNECT?

Tapasztalatmegosztás.

Megoszthatsz tapasztalatokat, és megismerkedhetsz olyan vezetőkkel, vállalkozókkal, akik rendelkeznek Alap, Standard vagy Prémium csomagjaink valamelyikével. A Connect arra épül, hogy szoros üzleti és baráti kapcsolatokat építs ki hozzád hasonló cégvezetőkkel. A cél, hogy mindkét fél számára kölcsönösen hasznos kapcsolat alakuljon ki.

Hasonló cégek, hasonló problémák.

Megoszthattok egymással olyan problémákat, melyekre megoldást kerestek, vagy éppen nem régen találtatok megoldást, és működik a ti cégetekben. Több szem mindig többet lát, több vezető szeme pedig mindig mindent lát.

Az élet értelme: az élmény.

Közösen olyan élményeket gyűjtünk és olyan üzleteket kötünk, amit sehol máshol nem tudsz megszerezni. Az emberek tömegének ereje mindig a közösségben rejlett és az együttműködésben. Egy olyan minősített vezetői közösséghez csatlakozhatsz, ahol egymást segítve, mindenki fejlődni tud a maga területén.

Mi lesz a téma?

Az évtervezéssel, célokkal kapcsolatos nehézségek kezelése. Megosztjuk a tapasztalatokat azzal kapcsolatban, ki, hogyan tűz ki céges célokat, és milyen eszközei vannak ahhoz, hogy azokat el is érje. Elmondjuk egymásnak, kinek milyen kulcsfontosságú lépései vannak a célok eléréséhez, hogyan adja át ezt a munkatársainak, hogyan működik ez a cégen belül.

A CONNECT MENETE | 2024.11.13.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra lefoglalt helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a Connect.

9:00-9:15 | Elkezdjük a Connectet

Minden vezető bemutatkozik 2-3 percben. Megosztjuk egymás között a nevünket, cégnevünket, ügyfélkörünket, stb. Megismerkedünk.

9:15-10:00 | Connect Talk Show: meghívás alatt…

Téma: kitalálás alatt…

10:00-10:15 | Szünet

Szünetet tartunk. Kapcsolatokat építhetsz vagy üzletelhetsz a többi előfizetőnkkel.

10:15-11:30 | Folytatjuk a Connectet Mastermind csoportokban

A kiválasztott fő téma a Connecten az évtervezés. Ezzel kapcsolatban vetünk fel közösen olyan problémákat, melyekre már néhányan találtak működő megoldást. Bemutatjuk egymásnak, ki, milyen eszközöket használ üzleti évének megtervezéséhez, és hogy ezek hogyan működnek. Ez egy kötetlen beszélgetés, egy úgynevezett Mastermind csoport, melynek célja, hogy a lehető legtöbb közös felismerést és sikert érjük el.

11:30-11:45 | Szünet

Szünetet tartunk. Kapcsolatokat építhetsz vagy üzletelhetsz a többi előfizetőnkkel.

11:45-13:00 | Problémamegoldások és tapasztalatok cseréje

A Connect csoportoddal kaptok még időt, ahol közös, mostanában feljött nehézségekről, problémákról és azok megoldásairól tudtok ötletelni – a Connect témájától függetlenül. Hasonló cégvezetők, hasonló problémákról tudnak beszélgetni.

13:00-13:30 | Ebéd

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket, amit elfogyasztunk.

13:30-16:00 | Közös program a Connect résztvevőkkel

A Mentorok szerveznek egy programot, ahol csak a DMA előfizetői vehetnek részt. Ez lehet: céglátogatás, golfozás és egyéb programok. Ennek részleteit Mentorod fogja ismertetni veled.

KI FOGJA VEZETNI A CONNECTET?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

A TALKSHOW MEGHÍVOTTJA

MEGHÍVÁS ALATT

MEGHÍVÁS ALATT

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CONNECTRE MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Évtervezési Connect

2024.11.13.

FONTOS: Connectünket kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.