JÚNIUSI KÉPZÉSEK

Sikeres értékesítés

Ahol már találkozhattál velünk:

Az ARK-háromszög működése | Webinár

Az Affinitás, a Realitás és a Kommunikáció létfontosságúak. Tanulj meg minden elemet: hogyan építsd ki az affinitást, hogyan tartsd fenn a realitást és hogyan fejleszd a kommunikációt, hogy erősítsd a csapatszellemet vagy az üzleti teljesítményt.

Online

2024.06.06.

15:00-16:00

Mit tegyél egy csökkenő piacon? | Webinár

Csökkenő piacon vagy? Ez a webinár segít megérteni, hogyan alkalmazkodj a változó piaci körülményekhez. Fókuszálunk a rugalmas stratégiákra, az ügyfélkapcsolatok erősítésére, az innovációra és a költséghatékonyság növelésére. Maradj versenyképes, és fordítsd előnyödre a piaci változásokat!

Online

2024.06.13.

15:00-16:00

Miért kulcsfontosságú a minőségellenőrzés? | Webinár

A minőségellenőrzés a siker záloga minden cégnél. Ez a webinár bemutatja, miért kulcsfontosságú a minőség folyamatos ellenőrzése, megismerheted, hogyan javíthatja a termék vagy szolgáltatás minősége a vevői elégedettséget, hogyan csökkentheti a hibák számát, és erősítheti márkád reputációját a piacon.

Online

2024.06.20.

15:00-16:00

Mi a sikeres értékesítés titka? | Cégvezetői Akadémia

Fedezd fel az értékesítés titkait, és indulj el az értékesítési siker útján! Ezen a Cégvezetői Akadémián beleássuk magunkat az értékesítés lényegébe, hogy megértsd, mi teszi sikeressé az eladást. Első lépésként megnézzük az értékesítési folyamat alapjait, beleértve az ügyfél igényeinek felismerését és a hatékony kommunikációt. Ezután a technikák és stratégiák mélyére ásunk: hogyan készítsd fel magad, hogyan építsd fel a bizalmat és hogyan zárd le sikeresen az üzletet. Ki fogunk arra is térni, hogy miért kell neked vezetőként folyamatosan értékesítened még akkor is, ha sosem kommunikálsz egyetlen ügyféllel sem. Interaktív esettanulmányok és gyakorlati feladatok segítségével biztosítjuk, hogy a képzés végére te is mesterfokon értsd az értékesítés művészetét. Legyél értékesítési guru, hogy el tudj adni bármit, bárkinek!

Flow Hotel | Inárcs

2024.06.26.

9:00-17:00