HOGYAN KOMMUNIKÁLJ EREDMÉNYESEN A CÉGEN BELÜL? | Cégvezetői Akadémia

Csoportos, prémium képzés. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.04.24.

9:00-17:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

Fedezd fel az eredményes belső kommunikáció titkait, és válj a mesterévé! A Cégvezetői Akadémiánkon bemutatjuk, hogyan kommunikálhatsz hatékonyan a cégeden belül. Első lépésként megismerkedünk a kommunikáció alapjaival: mi teszi a kommunikációt hatékonnyá, és hogyan építhetsz erős kommunikációs hálózatot a cégeden belül. Ezután belemerülünk a különböző kommunikációs technikákba, az információáramlás optimalizálásától kezdve a nyílt és őszinte visszajelzésig. Gyakorlati példákon és csoportos feladatokon keresztül biztosítjuk, hogy a képzés végére te is kiválóan kommunikálj a vállalatodon belül. Építs erős kommunikációt, és erősítsd a vállalati kultúrát!

A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA MENETE | 2024.04.24.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés a képzés alapjaiba

Letisztázzuk a kommunikációt, és azt, hogy az milyen összetevőkből áll. Átvesszük, hogy neked vezetőként miért van szükséged arra, hogy minden esetben tökéletes legyen a kommunikációd, és milyen előnyökkel jár az, ha a cégen belüli kommunikáció is makulátlan.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzést, és bemutatunk olyan kommunikációs eszközöket, amelyekre neked is szükséged van, ha szeretnél zökkenőmentes kommunikációt a saját cégedbe. Konkrét dolgokat fogunk bemutatni, amelyekkel kellemesebb lehet a munkatársaid között a légkör, így hatékonyabb lehet a munkavégzés. Egyénileg elkezdjük kidolgozni, hogyan tudod konkrétan nálatok javítani a kommunikációt.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-15:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk azzal, hogy gyakoroljuk a kommunikációt, hogy hogyan kell kommunikálnia az utasításokat, elvárásokat egy vezetőnek. Miért nem értik meg az emberek elsőre, amit mondasz? Miért értenek mást az emberek, mint amit TISZTÁN elmondtál? Ezekre mind választ adunk. Minden olyan kérdésre válaszolunk, amely esetleg nyitott a résztvevők számára a cégen belüli kommunikációval kapcsolatban.

15:00-15:15 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

15:15-17:00 | Lezárjuk a képzést mesterelme csoportokkal

Mesterelme csoportokba állunk, melynek célja, hogy egymás között meg tudjunk osztani ötleteket, megoldási javaslatokat és külső nézőpontokat egymás problémáira, nehézségeire a témával kapcsolatban.

KI FOGJA TARTANI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Hogyan kommunikálj eredményesen a cégen belül?

2024.04.24.

FONTOS: Cégvezetői Akadémiáinkat kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.