HOGYAN LEHET MOTIVÁLT AZ EGÉSZ CSAPATOD? | Cégvezetői Akadémia

Csoportos, prémium képzés. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.03.20.

9:00-17:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

Fedezd fel a csapatszellem erőforrásait! Bemutatjuk, hogyan őrizheted meg a csapatod motivációját a mindennapokban. Először is, tisztázzuk a motiváció alapjait: mi az, ami igazán mozgatja az embereket? Ezután áttérünk a konkrét eszközökre és technikákra, amelyekkel te is folyamatosan lángoló motivációt tarthatsz fenn a csapatodban. Gyakorlati példákkal és interaktív feladatokkal felruházunk, hogy a képzés végére te magad is képes légy a csapatodat a csúcsra vezetni. Legyél a motiváció mestere! Töltsd fel energiával a csapatodat!

A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA MENETE | 2024.03.20.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés a képzés alapjaiba

Letisztázzuk a motiváció, csapatszellem és hasonló szavak pontos jelentését. Átvesszük, hogy neked vezetőként miért van szükséged arra, hogy ezeket mind tudd. Majd átvesszük egy felmérés alapján, hogy mi motiválja a te munkatársaidat is.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzést, és munkatárs motivációs tényezőket mutatunk számodra. Konkrét dolgokat fogunk bemutatni, amelyekkel motiválni tudod az embereid, legyen szó fehér vagy kék galléros munkaerőről. A felmérésből kijött eredmények alapján elkezdünk mindenkinek egyénileg kidolgozni egy motivációs rendszert, amelyet ténylegesen mindenkinek a saját cégére szabunk.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-15:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk azzal, hogy gyakoroljuk az emberek motiválását. Ha van egy rendszered, az nagyon jó, viszont vezetői attitűdre is szükséged lesz, amelyet gyakorolni fogunk! Hogyan ismerd el az embereid? Hogyan kommunikálj velük megfelelően? Ezeket mind átvesszük és gyakoroljuk. Minden olyan kérdésre válaszolunk, amely esetleg nyitott a résztvevők számára a motivációval kapcsolatban.

15:00-15:15 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

15:15-17:00 | Lezárjuk a képzést mesterelme csoportokkal

Mesterelme csoportokba állunk, melynek célja, hogy egymás között meg tudjunk osztani ötleteket, megoldási javaslatokat és külső nézőpontokat egymás problémáira, nehézségeire a témával kapcsolatban.

KI FOGJA TARTANI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Hogyan lehet motivált az egész csapatod?

2024.03.20.

FONTOS: Cégvezetői Akadémiáinkat kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.