ÁPRILISI KÉPZÉSEK

Eredményes kommunikáció

Ahol már találkozhattál velünk:

Miért írd meg saját Általános Kalapleírásod? | Webinár

Az Általános Kalapleírásod a céged útmutatója. Ez a webinár segít, hogyan foglald össze céged kulcsinformációit: a vállalati kultúrát, alapelveket és munkamódszereket. Minden új csapattag számára nélkülözhetetlen bevezető, hogy azonnal a részévé váljanak a közösségnek.

Online

2024.04.04.

15:00-16:00

Miért vezesd be a teljesítménybérezést? | Webinár

A teljesítménybérezés bevezetése motivációt és elkötelezettséget növelhet a csapatban. A webináron feltárjuk, hogyan ösztönözheti ez a rendszer a magasabb szintű teljesítményt, hogyan segítheti elő a céges célok elérését. Tanuld meg, hogy növeld a termelékenységet és a munkatársi elégedettséget!

Online

2024.04.11.

15:00-16:00

Hogyan kezelj egy dühös embert? | Webinár

Dühös emberrel állsz szemben? Olyan technikákat és stratégiákat mutatunk be a dühös emberek kezelésére, melyek által megtanulhatod, hogyan ismerd fel a konfliktus forrásait, hogyan kommunikálj nyugodtan és empatikusan, hogy megoldást kínáló légkört teremthess. Mindezt úgy, hogy közben megőrizd saját nyugalmad.

Online

2024.04.18.

15:00-16:00

Hogyan kommunikálj eredményesen a cégen belül? | Cégvezetői Akadémia

Fedezd fel az eredményes belső kommunikáció titkait, és válj a mesterévé! A Cégvezetői Akadémiánkon bemutatjuk, hogyan kommunikálhatsz hatékonyan a cégeden belül. Első lépésként megismerkedünk a kommunikáció alapjaival: mi teszi a kommunikációt hatékonnyá, és hogyan építhetsz erős kommunikációs hálózatot a cégeden belül. Ezután belemerülünk a különböző kommunikációs technikákba, az információáramlás optimalizálásától kezdve a nyílt és őszinte visszajelzésig. Gyakorlati példákon és csoportos feladatokon keresztül biztosítjuk, hogy a képzés végére te is kiválóan kommunikálj a vállalatodon belül. Építs erős kommunikációt, és erősítsd a vállalati kultúrát!

Flow Hotel | Inárcs

2024.04.24.

9:00-17:00