FEBRUÁRI KÉPZÉSEK

Marketing és PR alkalmazása

Ahol már találkozhattál velünk:

Hogyan húzódj vissza egy értékesítés során? | Webinár

Az értékesítésben az arany középút a kulcs. Ismerd meg, hogyan alkalmazz visszahúzódó, mégis hatékony értékesítési technikákat, hogy a vevő maga érezze az igényt. Ezen a webináron megtanulhatod, hogyan teremtsd meg a szükséges teret, hogy a vevők maguk akarják megközelíteni a terméked/szolgáltatásod.

Online

2024.02.08.

15:00-16:00

Mi a posztjaid sikeres átadásának kulcsa? | Webinár

A sikeres posztátadás titka a jó előkészítés és az átláthatóság. Ezen a webináron megtanulhatod, hogyan készítsd elő a posztjaidat, hogy az átadás zökkenőmentes legyen. Fedezd fel, hogyan kommunikálj hatékonyan és biztosítsd a szükséges információkat a sikeres átadás érdekében.

Online

2024.02.15.

15:00-16:00

Milyen úton használd ki minden lehetőséged? | Webinár

A lehetőségeid maximális kihasználása: ebben rejlik az előrelépés kulcsa. Bevezetünk olyan stratégiákba, melyekkel felismerheted és megragadhatod a kínálkozó lehetőségeket, legyen szó személyes fejlődésről vagy vállalkozásod növekedéséről. Tanuld meg, hogyan használhatod ki a lehetőségeidet!

Online

2024.02.22.

15:00-16:00

Hogyan válhat piacvezető a te cégedből? | Cégvezetői Akadémia

Vezesd a piacot, ne csak kövesd! Ezen a Cégvezetői Akadémián feltárjuk, hogyan válhat a te céged a piac éllovasává marketing és PR technikákkal. Először is megnézzük a piacvezetővé válás alapvető lépéseit: a márkaképzéstől kezdve a célpiac meghatározásán át a hatékony kommunikációs stratégiákig. Ezután belevetjük magunkat a marketing és PR csínjába-bínjába, és bemutatjuk, hogy ezekkel a technikákkal hogyan tudsz versenyelőnyre szert tenni. A gyakorlati részen valós esettanulmányokkal és interaktív workshopokkal tesztelheted a tanultakat. Legyél te a piacvezető, aki mindenki előtt jár!

Flow Hotel | Inárcs

2024.02.28.

9:00-17:00