MÁJUSI KÉPZÉSEK

Árazás kialakítása

Ahol már találkozhattál velünk:

Hogy legyetek vonzó munkahely? | Webinár

Vonzó munkahely szeretnétek lenni? Ez a webinár bemutatja, hogyan alakítsd ki és közvetítsd vállalatod egyedi értékeit és kultúráját, hogy bevonzd és megtartsd a tehetséges munkaerőt. Megismerheted, min alapul egy nyitott, befogadó és fejlődésre ösztönző munkahelyi környezetet.

Online

2024.05.02.

15:00-16:00

Árazási Connect

A téma az árazással és pénzügyekkel kapcsolatos nehézségek kezelése. Megosztjuk a tapasztalatokat azzal kapcsolatban, hogy ki, hogyan áraz, és hogyan ér el vállalkozásával magasabb profitot, hogyan tartja pénzügyeit tisztán. Elmondjuk egymásnak, kinek milyen kulcsfontosságú rendszerei vannak az árazás és a pénzügy területén, amelyek hatékonyan működnek.

Flow Hotel | Inárcs

2024.05.08.

9:00-16:00

Hogyan adj ki egy ajánlatot? | Webinár

Ajánlat kiadása előtt állsz? Lépésről lépésre végigvezetünk egy ajánlatkiadás helyes folyamatán! Megtanulod, hogyan határozd meg az igényeket, és hogyan állíts össze vonzó ajánlatot, hogyan kommunikáld megfelelően az ajánlatod értékeit a potenciális ügyfelek felé. Legyen az ajánlatod a siker záloga!

Online

2024.05.09.

15:00-16:00

Mit kezdj egy jó szakemberrel, ha rongálja a csapatod? | Webinár

Van egy jó szakembered, aki rongálja a csapatmunkát? Segítünk kezelni ezt a kihívást. Megmutatjuk, hogyan ismerd fel és kezeld a problémás viselkedést, miközben tiszteletben tartod a szakember értékeit, képességeit. Fedezd fel, hogyan teremthetsz egyensúlyt az egyéni tehetség és a csapategység között!

Online

2024.05.16.

15:00-16:00

Panaszkezelés mesterfokon: hogy csináld? | Webinár

Panaszok kezelése – minden vállalkozásban kihívás. Hogyan hallgasd meg és értsd meg az ügyfelek aggályait, hogyan válaszolj hatékonyan és építően, és hogyan fordítsd a panaszokat lehetőséggé az ügyfélszolgálat és a termék vagy szolgáltatás javítására? Megmutatjuk! Legyél a panaszkezelés guruja!

Online

2024.05.23.

15:00-16:00

Hogyan helyezd szilárd alapokra pénzügyeid és árazásod? | Cégvezetői Akadémia

Építsd meg a pénzügyeid és árazásod erős alapjait! Akadémiánkon a pénzügyi stabilitás és az árazási stratégiák titkaiba vezetünk be. Kezdetben a pénzügyi alapokra fókuszálunk: a hatékony költségvetés kialakítása, a cash flow kezelése és a pénzügyi kockázatok minimalizálása. Aztán áttérünk az árazásra: megmutatjuk, hogyan állapítsd meg a terméked vagy szolgáltatásod valós piaci értékét, és hogyan alkalmazd az árazási taktikákat a maximális profit érdekében. Gyakorlati példákon és csoportos feladatokon keresztül megerősítjük a pénzügyi ismereteidet, hogy a képzés végére magabiztosan kezeld a pénzügyeidet, és hatékonyan alakíthasd az árazásodat. Szilárdítsd meg a pénzügyeid, és növeld a vállalkozásod értékét!

Flow Hotel | Inárcs

2024.05.29.

9:00-17:00