MÁRCIUSI KÉPZÉSEK

Munkatársak motiválása

Ahol már találkozhattál velünk:

Munkatárs motiválási Connect

A téma a munkatársak motiválásával kapcsolatos nehézségek kezelése. Megosztjuk a tapasztalatokat azzal kapcsolatban, hogy ki, hogyan próbálkozott már a munkatársainak motiválásával, és ez kinél hogyan működött. Elmondjuk egymásnak, kinek milyen kulcsfontosságú eszközei vannak a motiváció fenntartásához.

Flow Hotel | Inárcs

2024.03.06.

9:00-16:00

Mi a titka az új kollégák sikeres pozícióba helyezésének? | Webinár

Az új kollégák sikeres beillesztésének titka a megfelelő betanítás, és a támogató környezet biztosítása. Most felfedezheted, hogyan teremtheted meg a megfelelő feltételeket az új munkatársak gyors és hatékony beilleszkedéséhez, beleértve a bevezető oktatást, mentorálást és a folyamatos visszajelzést.

Online

2024.03.07.

15:00-16:00

Miként nézzen ki saját karrieroldalad? | Webinár

Saját karrieroldalad a te arculatod a munkaerőpiacon. Ez a webinár bemutatja, hogyan építsd fel és alakítsd ki a karrieroldaladat, hogy az visszatükrözze személyes márkádat, szakértelmedet és karriercéljaidat. Megtudhatod, hogyan tudod a lehető legjobban bevonzani az ideális munkatársakat!

Online

2024.03.14.

15:00-16:00

Hogyan lehet motivált az egész csapatod? | Cégvezetői Akadémia

Fedezd fel a csapatszellem erőforrásait! Bemutatjuk, hogyan őrizheted meg a csapatod motivációját a mindennapokban. Először is, tisztázzuk a motiváció alapjait: mi az, ami igazán mozgatja az embereket? Ezután áttérünk a konkrét eszközökre és technikákra, amelyekkel te is folyamatosan lángoló motivációt tarthatsz fenn a csapatodban. Gyakorlati példákkal és interaktív feladatokkal felruházunk, hogy a képzés végére te magad is képes légy a csapatodat a csúcsra vezetni. Legyél a motiváció mestere! Töltsd fel energiával a csapatodat!

Flow Hotel | Inárcs

2024.03.20.

9:00-17:00

Hogyan válj motiválttá? | Webinár

Motivációra vágysz? Bemutatjuk, hogyan válj motiválttá a mindennapokban! Megtanulod, hogyan ismerd fel és használd ki belső és külső motivációs forrásaidat, hogyan állítsd be a céljaidat, és hogyan alakíts ki olyan szokásokat, amelyek fenntartják lelkesedésedet és szenvedélyedet a hosszú távon.

Online

2024.03.28.

15:00-16:00