HATÉKONY CSAPATMOTIVÁCIÓ | Reggeli Löket

Online Képzés vezetőidnek és munkatársaidnak | Konkrétan a DMA munkatársai fogják elmondani tapasztalatukat.

Online

2022.08.03.

9:00 – 10:30

MIRŐL FOG SZÓLNI A REGGELI LÖKET?

Bemutatunk a csapatszellemmel kapcsolatban olyan cégfejlesztési eszközöket, melyekkel növelni tudod a csapat összetartását a cégedben. Élő példákon keresztül megtudhatod tőlünk, hogy a cégen belül mi konkrétan hogyan tartjuk fenn a csapatszellemet és a motivációnkat.

A LÖKET PONTOS MENETE

2022.08.03.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik a belépés. Kényelembe helyezed magad.

9:00-10:30 | Hatékony csapatmotiváció

Bemutatunk a csapatszellemmel kapcsolatban olyan cégfejlesztési eszközöket, melyekkel növelni tudod a csapat összetartását a cégedben. Élő példákon keresztül megtudhatod tőlünk, hogy a cégen belül mi konkrétan hogyan tartjuk fenn a csapatszellemet és a motivációnkat.

Üzleti Reggeli

Amennyiben szeretnéd, most van lehetőséged személyesen is részt venni és üzleti reggeli közben nézni a képzést Cégfejlesztési Központunk teraszáról.

Részvételi szándékoddal kapcsolatban keresd Budai Kata első kapcsolatfelvételi Mentorunkat ( +36 70 908 4977 ), VAGY  + ha már előfizetőnk vagy, jelezd mentorodnál!

Helyszín: 3508 Miskolc, Csabavezér út 27.

Foglald le a helyed erre a Reggeli Löketre díjmentesen most!

Hatékony csapatmotiváció | 2022.08.03.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.

MOLNÁR ZOLI
"Az akadémián az üzleti élet más és más területein tevékenykedő vezetőktől értékes, kipróbált, hasznosítható tapasztalatokra, ismeretekre tehetek szert. A képzések jó hangulatúak, az üzleti élet fontos problémáira adnak megoldási javaslatokat. Bármilyen problémával küzdök, megoldási javaslattal tudnak szolgálni. képzéseken rengeteg gyakorlati feladat van, mely segíti a tanultak mindennapi életbe való beépítését."
ROYAL MOSODA TULAJDONOS
VARGA CSABA DÁNIEL
"Varga Csaba Dániel vagyok, az Aranykorona Történelmi Étterem munkatársa, és már nagyon régóta dolgozunk együtt a DMA-val. Az együttműködés során elértük azt, hogy motiváltan, hatékonyabban tudnak a munkatársak együtt dolgozni a célunkon. A képzések után már rögtön tudtuk alkalmazni a tanultakat, ezzel még stabilabbá tenni a céget. ​ Hálásan köszönöm Attilának, hogy képezhetem itt magam."
ARANYKORONA TÖRTÉNELMI ÉTTEREM & LÁTVÁNYPINCE ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Previous
Next
NAGY ANTAL
"Itt a DMA-ban úgy tudok tanulni, hogy biztosan jól megértem a dolgokat. Ezek az információk elengedhetetlenek, hogy a cégem jól menjen: legyenek jó munkatársaim, tudjam őket kezelni, a vevőim elégedettek legyenek, bővüljön a számuk, egyre több és jobb rendeléseink legyenek, egyre stabilabb legyen a cég pénzügyileg, a fejlesztéseket önerőből meg tudjuk valósítani, a kitűzött céljainkat el tudjuk érni. Több szervezetnél próbáltam már ismereteket szerezni, főleg előadások alkalmával. Arra kellett rájönnöm, hogy ezt itt a DMA-nál tudom a legkönnyebben, a legalaposabban, a leggyakorlatiasabban megszerezni."
GNR NYOMDA TULAJDONOS
TOMA ZOLTÁN
"Egy jól működő cégben hatékonyság van, de a hatékonysághoz szükség van a tudásra, a személyiség fejlődésére és természetesen a motiváltságra. Az új ügyfél megszerzéséhez a jó hírnév elengedhetetlen, ami megint csak feltételezi a jó PR tevékenységet. A cég jó és gyors működéséhez a cégen belüli folyamatoknak jól kell működnie, ami a cég jól szervezettségén múlik. A fent említett pár dolog csak néhány amik szükségesek egy jól működő céghez és itt ezt elsajátíthatod, mint ahogy én is teszem velük évek óta!"
SYRIUS TECH KFT. ÜGYVEZETŐ
KASZTNER ANITA
"DMA és Pannox Kft közös munkája során a konfliktus kezelésben nagyon nagy eredményeket értünk el. Számomra sokszor a tapasztalat csere nyújtott nagy segítséget. A saját etikám javulása óta a cégben is elkezdett rendeződni az etikai szint. A vevői elégedettségen nagy mértékben sikerült javítanunk. A személyes törődés számomra sokat jelentett,mert amikor elakadtam valamiben akkor mindig jött valami megoldás. Én úgy gondolom hogy a közös munkánk során kitűnünk a tömegből mert magasabb etikai szintet lépünk meg. Nagyon jól tudjuk kezelni a megrendelők igényeit,illetve a munkatársak képzése is sokat segít abban hogy több szabadidőm legyen."
PANNOX KFT. TULAJDONOS
Previous
Next