HOGYAN ÍRJ MEG SIKERESEN EGY IRÁNYELVET? | Cégvezetői Akadémia

Csoportos, prémium képzés. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.09.25.

9:00-17:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

Tanuld meg az Irányelv írás művészetét! Ezen a Cégvezetői Akadémián bemutatjuk, hogyan írhatsz meg hatékonyan és sikeresen Irányelveket, amelyek tényleges változásokat hoznak a szervezetedben. Először is, megtanuljuk az Irányelvek írásának alapvető elemeit: hogyan határozd meg a céljaikat, és hogyan fogalmazz meg világos, követhető utasításokat. Ezután a hatékony kommunikációra és a meggyőző érvelésre összpontosítunk, amelyek elengedhetetlenek az Irányelvek elfogadásához és végrehajtásához. Gyakoroljuk, hogyan írd meg ezeket, hogy már másnap ki tudj adni egyet a cégen belül! Válj Irányelv írás mesterré, és formáld át a szervezetedet!

A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA MENETE | 2024.09.25.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés a képzés alapjaiba

Letisztázzuk, hogy pontosan mit is jelent egy Irányelv, mire jó és miért kell a te cégedbe is rengeteg Irányelv. Átvesszük, mire kell Irányelvet írnod, és hogyan fogja ez segíteni a munka hatékonyságát, a munkatársak szervezettségét. Megmutatjuk, ezeket hogyan kell pontosan leírnod, konkrét példákat mutatunk.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzést azzal, hogy elkezdünk megírni a saját cégednek egy konkrét Irányelvet. Közben bemutatjuk, mely területeken lehet még hasznos egy Irányelv, ha nem a cégen belülre akarjuk írni. Közben pedig felolvassuk egymás elkészült Irányelveit, melyekből ihletet tudunk meríteni.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-15:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk gyakorlatokkal, azzal, hogy hogyan add ki ezeket az Irányelveket vezetőként. Hogyan fogadtasd el ezeket a munkatársaiddal? Konkrétan mire írj ilyen Irányelveket? Hogyan kezdj bele ebbe cégvezetőként, hogy eredményes legyen? Ezekre mind választ adunk. Minden olyan kérdésre válaszolunk, amely esetleg nyitott a résztvevők számára az Irányelvek megírásával, kiadásával kapcsolatban.

15:00-15:15 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

15:15-17:00 | Lezárjuk a képzést mesterelme csoportokkal

Mesterelme csoportokba állunk, melynek célja, hogy egymás között meg tudjunk osztani ötleteket, megoldási javaslatokat és külső nézőpontokat egymás problémáira, nehézségeire a témával kapcsolatban.

KI FOGJA TARTANI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Hogyan írj meg sikeresen egy Irányelvet?

2024.09.25.

FONTOS: Cégvezetői Akadémiáinkat kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.