HOGYAN ÍRJ MEG HATÉKONYAN EGY KALAPLEÍRÁST? | Cégvezetői Akadémia

Csoportos, prémium képzés. Kizárólag a DMA előfizetői számára.

Flow Hotel | Inárcs

2024.10.30.

9:00-17:00

MIRŐL FOG SZÓLNI EZ A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA?

Tedd kristálytisztává a munkaköri feladatokat! Megmutatjuk, hogyan írj meg hatékonyan egy részletes Kalapleírást, ami segít a munkatársaidnak pontosan megérteni a feladatukat a cégedben. Először is, áttekintjük a Kalapleírás alapjait: hogyan határozd meg a pozíció céljait, feladatokat és felelősségeket. Ezután részletezzük a struktúrát és a világos, könnyen érthető nyelvezetet, ami kulcsfontosságú a hatékony kommunikációhoz. Gyakoroljuk ezek megírását, és meg is írunk egyet, melyet akár már másnap ki tudsz adni. Segítünk neked kifejleszteni ezt a kritikus készséget, hogy a képzés végére te is képes legyél tiszta, átlátható Kalapleírásokat írni. Válj mesterré a Kalapleírás írásban, és biztosítsd a munkatársak hatékony működését!

A CÉGVEZETŐI AKADÉMIA MENETE | 2024.10.30.

8:30-9:00 | Érkezés

Megtörténik az adminisztráció, elfoglalod a számodra legjobbnak tűnő helyet, kikéred a kávédat, és 9:00-kor várod, hogy kezdődjön a képzés.

9:00-10:30 | Bevezetés a képzés alapjaiba

Letisztázzuk, hogy pontosan mit is jelent egy Kalapleírás, mit kell tartalmaznia, hogyan kell kinéznie. Majd átvesszük, mire kell neked alkalmaznod ezeket a leírásokat, hogyan tudsz hatékonyabbá tenni vele bármilyen tevékenységet. Megmutatjuk, hogy ez miért egy olyan eszköz, amelyre szükséged van, ha szeretnél válságálló lenni. Konkrét példákat mutatunk ehhez.

10:30-10:45 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

10:45-12:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk a képzést azzal, hogy elkezdünk megírni a saját cégednek egy konkrét Kalapleírást. Közben bemutatjuk, mely területeken lehet még hasznos egy Kalapleírás. Közben pedig felolvassuk egymásnak elkészült Kalapelírásainkat, melyekből ihletet tudunk meríteni.

12:00-13:00 | Ebédszünet

Ínyenc fogásokkal és ízletes ételekkel várnak minket az ebédlőben, amit elfogyasztunk.

13:00-15:00 | Folytatjuk a képzést

Folytatjuk gyakorlatokkal, azzal, hogy hogyan add ki ezeket a Kalapelírásokat vezetőként. Hogyan fogadtasd el ezeket a munkatársaiddal? Konkrétan hogyan írd meg ezeket, illetve kinek kell ezeket megírnia? Hogyan legyen minden területre Kalapleírásod a cégeden belül? Ezekre mind választ adunk. Minden olyan kérdésre válaszolunk, amely esetleg nyitott a résztvevők számára a Kalapleírások megírásával, kiadásával kapcsolatban.

15:00-15:15 | Szünet

Szünetet tartunk, ahol új kapcsolatokat alakíthatsz ki a többi előfizetővel, esetleg további kérdéseket vethetsz fel a Mentorodnak.

15:15-17:00 | Lezárjuk a képzést mesterelme csoportokkal

Mesterelme csoportokba állunk, melynek célja, hogy egymás között meg tudjunk osztani ötleteket, megoldási javaslatokat és külső nézőpontokat egymás problémáira, nehézségeire a témával kapcsolatban.

KI FOGJA TARTANI A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁT?

DIENES ATTILA

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

dienes.attila@dma.hu

FOGLALD LE A HELYED ERRE A CÉGVEZETŐI AKADÉMIÁRA MOST!

Flow Hotel | Inárcs

Hogyan írj meg hatékonyan egy Kalapleírást?

2024.10.30.

FONTOS: Cégvezetői Akadémiáinkat kizárólag a DMA ponthu Kft. előfizetői számára tartjuk.

Lefoglalom a helyem gombra kattintva elfogadom az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot.